З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Розмір системи - Надзвичайно Компактний, Від чого очищає - Органіка

Ecosoft BB10 Фільтр від сірководню
Ціна 1999 грн
Артикул:11129
  • Ресурс — 15 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є змога - зворотній осмос купити, а також - фільтр вугільний за приємною вартістю. Якщо Ви задумали купити ємність для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за відмінними цінами.

І хоча вартість ємність для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете фільтр води купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить електричний водонагрівач, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фільтр на кран зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Ми також можемо Вам допомогти з анализ воді у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.