Фільтри для видалення заліза з сорбентами АС і МС: Назва та тип завантаження - Сорбенти Ас, Мс, Обсяг завантаження фільтра - 26 - 40 Л

Фільтр знезалізнення Wave Cyber FE25-40
Ціна 10589 грн
Артикул:10772
  • Продуктивність — до 1,1 м³/год
  • Повністю природний метод очищення
  • Досвід використання більше 10 років в промисловості
  • Низька ціна в порівнянні з аналогами
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри для видалення заліза з сорбентами АС і МС відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є змога - змішувачі для кухні купити, а також - фільтр грубого очищення за доступною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити пляшку для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри для видалення заліза з сорбентами АС і МС за відмінними цінами.

І хоча вартість осмос, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь водяні фільтри купити, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте змінні картриджі для глечиків наша вода але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Наша компанія також спеціалізується на здати воду на аналіз використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.