Фільтри комплексного очищення води: Продуктивність фільтру - 3 - 5 М³/Год, Назва та тип завантаження - Органічний Мультисорб

Organic K-16 Eco Фільтр комплексного очищення води
Ціна 63640 грн
Артикул:11137
  • Продуктивність — 2,7–4,0 м³/год
  • Інноваційна фільтруюча завантаження Multisorb
  • Керуюча електроніка від Clack (США)
  • Видаляє залізо, марганець, амоній і органіку
  • Пом'якшення води
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри комплексного очищення води за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі або фільтер для води за акційною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити пляшку для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Фільтри комплексного очищення води відмінної якості.

І хоча вартість вугільний фільтр для води, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте фільтр води купить, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти фільтр для води магістральний звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете хімічний аналіз питної води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.