Фільтри комплексного очищення води: Країна-виробник - Україна, Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч

Подарунок! Aquafilter FH20B1 магістральний фільтр. Єкономія 1950 грн ECOSOFT STANDARD FK 0835CAB DVST компактний фільтр знезалізнення і пом'якшення води
Ціна 32156 грн
Артикул:10928
  • Продуктивність: 0,7–1,0 м³/год, для 3-х осіб
  • Компактні габарити і високоякісні стійкі до корозії матеріали
  • Новий дисковий клапан Clack DV — в 3 рази надійніше
  • Гарантія та сервісна підтримка від виробника 12 місяців
  • Електронна складова виготовлена в США
  • Доступний і надійний
Подарунок
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Фільтри комплексного очищення води за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - фільтр для води купити, а також - водонагрівач електричний за нижчою від ринкової вартості.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр для очистки води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри комплексного очищення води за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість водонагрівач проточний електричний, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете купить фільтр для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтри на воду, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати фільтр на кран для проточної води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете зробити аналіз води в києві на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.