Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Обсяг завантаження фільтра - 51 - 100 Л, Гарантія - 18 Міс.

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
ECOSOFT FU тисячі двісті п'ятьдесят-дві CG Фільтр для пом'якшення води
Ціна 0 грн
Артикул:12484
  • Для 8 осіб
  • Надійність — фільтр виготовлений з якісних компонентів від кращих виробників
  • Обладнання перевірено роками
  • Довгий термін служби фільтруючого матеріалу — до 7 років
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити вугільний фільтр або фірма роса картриджі фільтрів за приємною вартістю. Якщо Ви бажаєте купити вугільний фільтр для води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтр на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити фільтр глечик для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вас цікавить змішувач для кухні, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати вугільний фільтр зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете здати воду на аналіз на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.