Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - 11 - 15 М³/Год, Обсяг завантаження фільтра - 51 - 100 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Delta ONTARIO 600 Промислова система пом'якшення води
Ціна 299330 грн
Артикул:12289
  • Без електроживлення
  • Велика продуктивність
  • Економія води і солі
  • Варіабельність конфігурації
  • Готовий до підключення
  • Можливість віддаленого розміщення сольового бака
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua пропонуємо Вам - купити ємність для питної води або фільтр очистки води за приємною вартістю.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість зворотній осмос, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте фільтри очистки води купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про електричний водонагрівач, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати картридж для фільтра води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Ми також можемо Вам допомогти з здати воду на аналіз лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.