Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - 2 - 3 М³/Год, Назва та тип завантаження - Crystal Right (Цеоліт)

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Комплексний фільтр RX-63C3-3V Crystal Right (6-в-1)
Ціна 38900 грн
Артикул:10285
  • Для великої родини 6–9 чоловік
  • Фільтр 6 в 1 видалить солі жорсткості (кальцій, магній), залізо, марганець, сірководень і аміак, амоній
  • Немає аналогів на ринку водоподготовки 6-в-1
  • Найбільший ресурс фільтруючого матеріалу 10–15 років
  • Управління по витраті води
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua пропонуємо Вам - купить ємність для води або зворотний осмос за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви бажаєте купити картридж до фільтру raifil це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

І хоча вартість змішувачі для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтри на воду, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати захист від протікання води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Ми завжди раді Вам допомогти з аналіз води київ ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.