Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Марганець, Гарантія - 18 Міс.

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K-1035 Eco (25 л) Установка комплексної очистки води
Ціна 27750 грн
Артикул:11134
  • Продуктивність — 0,9–1,1 м³/год
  • Інноваційне фільтруюче завантаження Multisorb
  • Керуюча електроніка від Clack (США)
  • Видаляє залізо, марганець, амоній і органіку
  • Пом'якшення води
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - водонагрівачі електричні купити або картридж для фільтра води за приємною ціною. Якщо Ви бажаєте купити ємність для питної води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість змішувач для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити фільтр очистки води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Ви бажаєте дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати промислові системи очищення води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете експертиза води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.