Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Іспанія, Обсяг завантаження фільтра - 101 - 150 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
IONIX 1465 Фільтр пом'якшувач, очищення води від нітратів, нітритів, амонію
Ціна 81984 грн
Артикул:11216
  • Для квартири або будинку з 7 с/у
  • Продуктивність — до 4,3 м³/год
  • Низькі експлуатаційні витрати
  • 7–10 років роботи фільтруючого завантаження
  • Просте обслуговування
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купить фільтри для води або фільтри для води на кран за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про проточний водонагрівач електричний купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр на воду, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купити фільтр очистки води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про пластикові ємності для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати очищення води вугіллям звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете лабораторія аналізу води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.