Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Назва та тип завантаження - Бірма (Сша), Обсяг завантаження фільтра - 101 - 150 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic FB-16 Eco Фільтр від заліза
Ціна 32584 грн
Артикул:11121
  • Швидкість фільтрації — 1,3 – 1,55 м³/год
  • Чиста вода без кольору, запаху і присмаку заліза
  • Регенерація без реагентів — потоком води
  • Автоматичний керуючий клапан
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - купить фільтри для води або водонагрівачі електричні проточні за вигідною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтр кувшин для води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість змішувач води для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купить фільтри для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку електричний водонагрівач проточний не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води очищеної у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.