Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Назва та тип завантаження - Dowex, Гарантія - 2 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Пом'якшувач води кабінетного типу ADAM-12
Ціна 19900 грн
Артикул:12485
  • Продуктивність 1 м³/година
  • Колір чорний
  • Автоматична регенерація
  • Об'єм засипки 12 л
  • Надомпактний
  • Виробництво Франції
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є можливість - купити насос для басейнів або проточний фільтр для води за вигідною ціною. Якщо Ви вирішили купити водонагрівач електричний то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість водонагрівач проточний електричний, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити фільтр кувшин для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам необхідно дізнатися про водяний фільтр, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте дисковий фільтр для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете лабораторія якості води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.