Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Назва та тип завантаження - Бірма (Сша), Застосування - Промислові

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic FВ-13-Eco + 1,8м³ Фільтр-знезалізнення
Ціна 16226 грн
Артикул:10424
  • Для дому, дачі, котеджу і для виробництва
  • Продуктивності вистачить на 6 – 8 осіб
  • Гарантія на керуючий клапан Clack — 36 міс.
  • Обладнання виробництва США
  • Не потребує реагентів для промивки
  • Малі втрати тиску в порівнянні з іншими фільтруючими матеріалами
  • Висока ємність матеріалу по залізу (до 15 мг/л) з вузлом аерації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити насос для басейну або фільтр кувшин за акційною ціною. Якщо Ви хочете купити фільтри для питної води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

І хоча вартість електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купити ємність для питної води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти фільтр для очистки питної води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете лабораторія аналізу води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.