Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Назва та тип завантаження - Ecomix, Обсяг завантаження фільтра - 151-300 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft FK 1665CE Twin фільтр знезалізнення і пом'якшення води FK1665TWIN
Ціна 147560 грн
Артикул:11072
  • Швидкість фільтраціі — 3,3-3,9 м³/год
  • Для готелів, ресторанів, пральні, котеленьной
  • Установка безперервної дії з одним керуючим клапаном
  • Збільшена гарантія на фільтр — 3 роки
  • Всі комплектуючі зроблені виключно в США
  • Корпус виготовлений зі стійкого до корозії високоміцного композитного пластику
  • Американський надійний клапан з україномовним меню і підсвічуванням
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви маєте можливість - проточний водонагрівач електричний купити, а також - фільтр води проточний за доступною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про фільтр води купить це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно водонагрівачі електричні купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтри на воду, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати вугільний фільтр для води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете анализ воді використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.