Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Україна, Розмір колб - 10 Дюймів

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Фільтр СВОД FT10 для знезалізнення води
Ціна 352 грн
Артикул:10734
  • Ефективно видаляє залізо, марганець
  • Захищає побутові прилади і сантехніку від передчасного ремонту
  • Ресурс: 70 000 л
  • Проста заміна картриджа
Фільтр СВОД MT10F механіка + знезалізнення
Ціна 726 грн
Артикул:10744
  • Двоступенева система очищення
  • Ресурс: 70 000 л
  • Універсальний розмір
  • Безпечно для людини і природи
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити електричний проточний водонагрівач або кран на воду для фільтра за конкурентною ціною. Якщо Ви задумали зворотній осмос купити дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтри на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити кувшин фільтр для води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про магнітний фільтр для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте механічний фільтр води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води київ ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.