Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч, Назва та тип завантаження - Ecomix

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Подарунок! Aquafilter FH20B1 магістральний фільтр. Єкономія 1950 грн ECOSOFT STANDARD FK 0835CAB DVST компактний фільтр знезалізнення і пом'якшення води
Ціна 32156 грн
Артикул:10928
  • Продуктивність: 0,7–1,0 м³/год, для 3-х осіб
  • Компактні габарити і високоякісні стійкі до корозії матеріали
  • Новий дисковий клапан Clack DV — в 3 рази надійніше
  • Гарантія та сервісна підтримка від виробника 12 місяців
  • Електронна складова виготовлена в США
  • Доступний і надійний
Подарунок
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за найкращою ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас є змога - картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, а також - фільтри для басейнів за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви вирішили купити фільтр на воду це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь пляшки для води купити, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить система зворотного осмосу, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку насоси до басейнів зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете здати воду на аналіз використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.