Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч, Гарантія - 3 Роки

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Platinum Wasser MARS M фільтр для пом'якшення води
Ціна 25000 грн
Артикул:11321
  • Швидкість фільтрації - 0,6-0,9 м³ / год
  • Підходить для сім'ї з 2 чоловік
  • Регулювання жорсткості води
  • бай пас
  • Сенсорний екран
  • Меню на 8-ми мовах
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купити фільтр кувшин для води або комплект картриджів bluefilters за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви хочете купити картридж до фільтру raifil це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр на воду, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр очистки води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтри для очищення води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти картриджі для фільтрів води не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз якості води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.