Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони, Тип системи - Магістрального Типу

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
RAIFIL Big Blue 20 Магістральний фільтр умягчающий воду
Ціна 3179 грн
Артикул:10501
  • Розмір BIG BLUE 20
  • Два ущільнювальних кільця
  • Довговічний і надійний
  • Хороша якість корпусу і стійкість до гідроудару
  • Зроблено в Кореї
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди можете - змішувач для кухні купити або картридж наша вода 3 комплект для очистки від заліза за вигідною ціною. Якщо Ви задумали фільтри для води купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтр глечик для води, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити озонатор води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вас цікавить фільтр на воду, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати фільтр на кран для проточної води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з аналіз води ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.