Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Корея, Тип системи - Магістрального Типу

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
RAIFIL Big Blue 20 Магістральний фільтр умягчающий воду
Ціна 3179 грн
Артикул:10501
  • Розмір BIG BLUE 20
  • Два ущільнювальних кільця
  • Довговічний і надійний
  • Хороша якість корпусу і стійкість до гідроудару
  • Зроблено в Кореї
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за найкращою ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити картридж до фільтру raifil або магнітний фільтр для води за доступною ціною. Якщо Ви задумали купити фільтр для очистки води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

І хоча вартість ємність для води, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете водяні фільтри купити, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти ємність на воду не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води очищеної використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.