Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Амоній, Застосування - Промислові

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
ECOSOFT FK2162CE125 фільтр комплексного очищення для пом'якшення та видалення заліза
Ціна 125567 грн
Артикул:10786
  • Для готелів, великих будинків, котелень
  • Швидкість фільтраціі — 5,6-6,7 м3/год
  • Збільшена гарантія на фільтр — 3 роки
  • Всі комплектуючі зроблені виключно в США
  • Корпус виготовлений зі стійкого до корозії високоміцного композитного пластику
  • Клапан з україномовним меню і підсвічуванням
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua пропонуємо Вам - фільтруючий картридж наша вода купити киів або ємності для питної води за приємною ціною. Якщо Ви задумали купити фільтр дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість змішувач води для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете купити кувшин фільтр для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про зворотній осмос, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти водонагрівач проточний електричний але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Наша компанія також має послугу з анализ воді який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.