Ультрафіолетові фільтри для води: Потужність - Більше 500 Вт, Продуктивність, м³/год - Більше 10

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Безкоштовна доставка
VIQUA Sterilight Proffesional SHF-290/2 Ультрафіолетовий знезаражувач води
Ціна 616500 грн
Артикул:11696
  • Серія Proffesional
  • Для комерційного застосування
  • Продуктивність: 48–123 м³/год
  • Виробництво Канади
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Ультрафіолетові фільтри для води за вигідною вартістю?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є змога - купити озонатор води або фільтруючий елемент для води за доступною ціною. Якщо Ви вирішили купить фільтр для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість електричний водонагрівач, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете змішувач для кухні купити, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати система очищення води зворотного осмосу але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Наша компанія також має послугу з здати воду на аналіз у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.