Ультрафіолетові фільтри для води: Продуктивність, м³/год - 1-3, Країна-виробник - Іспанія

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ультрафіолетовий фільтр для води Puricom UV Teflon, 6 Вт
Ціна 3100 грн
Артикул:11024
  • Висока бактерицидна ефективність
  • Короткий час контакту з водою дозволяє уникнути її нагрівання
  • Зручний і простий монтаж
  • Компактна конструкція з привабливим дизайном
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Ультрафіолетові фільтри для води кращої якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, а також - фільтри кувшин для води за доступною вартістю. Якщо Ви задумали купити озонатор води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Ультрафіолетові фільтри для води за привабливими цінами.

І хоча вартість змішувач для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр на воду, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний фильтр для воді зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете анализ воді у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.