Мембрани до фільтрів, Тип фільтрації - Вугільні

Питання, які часто задаються

Будь-яка зворотноосмотична мембрана має свій термін служби, вказаний виробником. Однак на реальний термін її служби впливає якість вихідної води та її передочистки. Що може сигналізувати про те, що пора замінити мембрану?

  1. Значне збільшення часу заповнення накопичувального бака.
  2. Постійний злив води у дренаж.
  3. Поява накипу на чайнику, плівки на гарячих напоях. Це вже сигнал SOS!

Перевірити працездатність мембрани зворотного осмосу можна таким чином*:

  • закрити кран на баку;
  • відкрити кран на мийці;
  • відкрити кран подачі із водопровідної труби.

*За умови тиску у водопровідній трубі не нижче 2,8 атмосфер.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Мембрани до фільтрів за найкращою ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua Ви завжди можете - купити кувшин фільтр для води, а також - механічні фільтри для води за конкурентною ціною. Якщо Ви хочете купити озонатор води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Мембрани до фільтрів за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість змішувач для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь проточний водонагрівач електричний купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Ви бажаєте дізнатися про зворотній осмос, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте фільтр очистки питної води зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Наша компанія також спеціалізується на аналіз води очищеної на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.