Картриджі Новая Вода (Россия) : Тип фільтрації - З Засипанням Kdf (Септик)

Набір картриджів K688 для Expert, з мембраною ультрафільтрації
Ціна 1100 грн
Артикул:10041
  • збільшена ефективність
  • прибирає накип
  • швидкознімне кріплення
  • спеціальна технологія доактіваціі активованого вугілля з допомогою фосфорних кислот гарантує відсутність зворотного викиду в питну воду адсорбованих раніше забруднювачів
  • - * в комплекті мембрана ультрафільтрації
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Картриджі Новая Вода (Россия) кращої якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - фільтр води купити або кран для фільтра за нижчою від ринкової вартості.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Картриджі Новая Вода (Россия) за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр зворотного осмосу, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Вам потрібно проточний водонагрівач електричний купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр зворотній осмос але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми також можемо Вам допомогти з аналіз води київ ціна використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.