Фільтри для води проточний: Країна-виробник - Україна Польща, Гарантія - 1 Рік

Питання, які часто задаються

Проточний фільтр очищує воду від тих забруднень, на які розраховані встановлені в ньому фільтруючі елементи. Такі фільтри здатні ефективно очистити воду від механічних домішок, активного хлору, неприємного запаху та присмаку. Зазвичай проточний фільтр встановлюється для доочищення водопровідної питної води. Фільтрування таким фільтром здійснюється без скидання брудної води в каналізацію і без зміни мінерального та сольового складу води.

Явна перевага проточних фільтрів перед системами зворотного осмосу – це ціна і компактні розміри. Однак слід пам'ятати, що проточний фільтр є сенс встановлювати лише тоді, коли ви абсолютно впевнені, що вода, що надходить на фільтр, не містить небезпечних мікроорганізмів та хімічних сполук.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати вам.
Проточний фільтр Organic Master Trio
Ціна 2370 грн
Артикул:11043
  • Вигідна ціна
  • 3 ступені очищення води
  • Ідеальний для водопровідної води
  • Ефективний захист від накипу
  • Приємні на смак напої та страви
  • Якісні фільтруючі матеріали і комплектуючі
  • Ресурс картриджів - до 1600 л
  • Гарантія на систему - 12 місяців
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри для води проточний відмінної якості?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити фільтр для очистки води, а також - фільтр магістральний за доступною ціною. Якщо Ви хочете купити фільтра для очистки питної води від нітратів це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри для води проточний за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтр зворотного осмосу, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь проточний водонагрівач електричний купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтр на воду, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте проточні водонагрівачі електричні зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете мікробіологічний аналіз води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.