Фільтри для води проточний: Клас фільтра - Бюджетний, Ступені очистки - 1

Питання, які часто задаються

Проточний фільтр очищує воду від тих забруднень, на які розраховані встановлені в ньому фільтруючі елементи. Такі фільтри здатні ефективно очистити воду від механічних домішок, активного хлору, неприємного запаху та присмаку. Зазвичай проточний фільтр встановлюється для доочищення водопровідної питної води. Фільтрування таким фільтром здійснюється без скидання брудної води в каналізацію і без зміни мінерального та сольового складу води.

Явна перевага проточних фільтрів перед системами зворотного осмосу – це ціна і компактні розміри. Однак слід пам'ятати, що проточний фільтр є сенс встановлювати лише тоді, коли ви абсолютно впевнені, що вода, що надходить на фільтр, не містить небезпечних мікроорганізмів та хімічних сполук.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати вам.
Harvingstone Проточний фільтр для води Stream.1
Ціна 599 грн
Артикул:11715
  • Виготовлений у Великобританії
  • 1 ступінь очищення
  • Надійна якість
Atlas Filtri BRAVO DP MONO 10" (RA6080010) одноступінчастий фільтр
Ціна 800 грн
Артикул:11561
  • Одноступінчата проточна система
  • Нетоксичні матеріали, придатні для питної води
  • Економія часу та ресурсів, на відміну від бутильованої води
  • Запатентовані корпуси
  • Широкий вибір аксесуарів
  • Cистема продається в Європі
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Фільтри для води проточний кращої якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua пропонуємо Вам - ємності для води купити, а також - пластикові ємності для води за доступною ціною. Якщо Ви хочете фільтр для води купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри для води проточний відмінної якості.

І хоча вартість система зворотного осмосу, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте система зворотного осмосу купити, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про фільтр зворотного осмосу, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку магістральний звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з мікробіологічний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.