Фільтри на кран, Країна-виробник - Велика Британія

Питання, які часто задаються
  • Якість фільтрації вище завдяки великій площі фільтрації.
  • Швидкість фільтрації. Вона становить, в середньому, 1,5 л/хв для фільтра на кран і всього 0,2 л/хв для фільтра-глечика.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Harvingstone Rivulet.1 Настільний фільтр на кран
Ціна 550 грн
Артикул:11704
  • Простота встановлення
  • Компактний і сучасний
  • Зроблений у Великобританії
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри на кран. за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити фільтр на воду, а також - водонагрівачі проточні електричні за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви вирішили купити фільтри для питної води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри на кран. за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купити насос для басейну, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить водонагрівачі електричні проточні, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти електричний проточний водонагрівач звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з аналіз води очищеної використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.