Фільтри тонкого очищення, Країна-виробник - Тайвань

Питання, які часто задаються

Встановлення фільтра грубої та тонкої очистки на точці входу води в будинок або виробництво буде додатковою перевагою. Чому? Навіть у водопровідній воді є пісок, мул та інші нерозчинні домішки, які можуть спричинити проблеми з льодогенераторами, внутрішніми частинами унітазу, змішувачами та приладами, такими як пральні машини та диспенсери для води. Якщо у вас є пом'якшувач води, ви навіть можете продовжити термін його служби та запобігти непотрібному сервісу, просто поставивши перед ним механічний фільтр.

Мотузкові фільтри краще, ніж нічого, і вони недорогі, але складчастий фільтр має більшу площу поверхні, утримує більше осаду, піску, мулу та піску, ніж будь-який фільтр із намотаною мотузкою, і його можна очищати та використовувати повторно. 

Для будь-якої фільтрації на точці входу потрібно використовувати корпус розміром 4,5"x10" як мінімум (для невеликого будинку), але краще використовувати корпус 4,5" x 20" для вищої швидкості потоку. Пам'ятайте – 2,5-дюймовий фільтр, навіть якщо він має довжину 20 дюймів, занадто малий для цілого будинку.

 Щодо  мікронного рейтингу, то в багатьох випадках 5 мікронний фільтр працює чудово, але в іноді краще встановити фільтр на 10 або 20 мкм, оскільки у воді можуть бути присутні більші частинки для уловлювання. Бажано почати з 10 мікронного фільтра, а потім перевірити, наскільки він ефективний. Ви можете збільшити або зменшити мікронний розмір, виходячи з цього, або збільшити, якщо він занадто швидко засмічується.

Ефективний спосіб очищення води із свердловини. Ви можете почати з 20 мкм фільтра, потім 10 мкм фільтра, а потім 5 мкм. Це корисно використовувати, коли у воді є пісок, мул та осад у великій кількості.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Kaplya FK10BW1-OR2 Колба біла з двома ущільнюючими кільцями
Ціна 1850 грн
Артикул:12419
  • Два ущільнюючі кільця
  • Гарний зовнішній вигляд
  • Стандартний розмір — 10ВВ
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!