Системи очищення води промислові: Витрата води, м³/год - До 5, Напір, м - До 100

Питання, які часто задаються
  • Покупець вважав, що йому потрібно, наприклад, 500 галонів на день (GPD), тому він купив систему RO на 500 галонів на день. Однак необхідно розуміти, що всі комерційні системи ЗО розраховані на 500 GPD, якщо вони працюють 24/7 (не найкраща ідея), при температурі води 25°С і 60 PSI. На кожен градус нижче 25 °С система втрачає близько 2% своєї продуктивності. По факту система RO 500 GPD є системою 250 GPD… якщо вона працює 24 години на добу! Системи очищення води не призначені для цілодобової роботи!
  • Якщо замовник не врахував зростання бізнесу, придбана система буде не здатна впоратися з подальшим розширенням.
  • Купівля була здійснена в компанії, яка не спеціалізується на комерційних системах зворотного осмосу, і, отже, вони не мають відповідної системи для належної попередньої обробки води.
  • У процесі експлуатації до системи фільтрації були додані компоненти різних компаній, які мали суперечливі характеристики. Це призведе до невідповідності обладнання та компонентів.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Lowara 1HM14S07M Насос
Ціна 11326 грн
Артикул:11765
  • Підвищена енергоефективність системи
  • Практично безшумний
  • Подача до 2,4 м³/год
  • Зносостійкість завдяки штампованій нержавіючій сталі
  • Для виробництва чистої води і поливу
  • Для холодної води
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Системи очищення води промислові кращої якості?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є можливість - купити електричний водонагрівач, а також - накопичувальний бак для води за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про проточний водонагрівач електричний купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Системи очищення води промислові за відмінними цінами.

І хоча вартість водонагрівачі електричні проточні, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте водяні фільтри купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про фільтри для басейнів, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте проточні фільтри для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете лабораторія якості води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.