Фільтри комплексного очищення води: Обсяг завантаження фільтра - До 15 Л, Гарантія - 5 Років

Подарунок! Aquafilter FH20B1 магістральний фільтр. Єкономія 1950 грн Ecosoft FK 1018CABCEMIXC фільтр комплексного очищення
Ціна 51599 грн
Артикул:10775
  • Для 2-3 чоловік
  • Швидкість фільтрації - 1,2 м 3 / год
  • Збільшена гарантія на фільтр - 3 роки
  • Всі комплектуючі зроблені в США
  • компактний розмір
  • Клапан з україномовним меню і підсвічуванням
Подарунок
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри комплексного очищення води за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас є змога - купить водонагрівач електричний або фільтри для води від накипу за вигідною ціною. Якщо Ви задумали купити фільтр для очистки води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Фільтри комплексного очищення води відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість водонагрівачі електричні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете водяні фільтри купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр води, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти картриджі до фільтрів і очисникам води наша вода звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з лабораторія води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.