Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Амоній, Обсяг завантаження фільтра - 151 - 300 Л

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
IONIX 1665 Фільтр пом'якшувач, очищення води від нітратів, нітритів, амонію
Ціна 92737 грн
Артикул:11217
  • Для квартири або будинку з 9 с/у
  • Продуктивність — до 5,5 м³/год
  • Низькі експлуатаційні витрати
  • 7–10 років роботи фільтруючого завантаження
  • Просте обслуговування
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за найкращою ціною?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є можливість - проточний водонагрівач електричний купити або фільтри кувшин для води за вигідною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтр води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість осмос, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте фільтри очистки води купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтри на воду, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати змішувач води для кухні але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Наша компанія також має послугу з аналіз води київ ціна використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.