Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Країна-виробник - Україна Польща, Назва та тип завантаження - Активоване Вугілля

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua пропонуємо Вам - змішувач для кухні купити, а також - фільтр для води за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви вирішили купити вугільний фільтр то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість ємність для води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви бажаєте купити фільтр глечик для води, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про фільтр зворотного осмосу, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку фільтр для води проточної але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете здати воду на аналіз використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.