Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Розмір системи - Надзвичайно Компактний, Назва та тип завантаження - Активоване Вугілля

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Ecosoft BB10 Фільтр від сірководню
Ціна 1999 грн
Артикул:11129
  • Ресурс — 15 000 літрів
  • Чиста і прозора вода для щоденних побутових потреб
  • Захист побутової техніки, сантехніки, труб
  • Вода без запаху хлору і сірководню
ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - фільтруючий картридж наша вода купити киів, а також - фільтра для басейнів за нижчою від ринкової вартості. Якщо Ви задумали купити фільтра для води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за відмінними цінами.

І хоча вартість фільтри на воду, ціна може здатися високою на перший погляд але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити насос для басейнів, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про вугільний фільтр для води, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати фільтр від накипу звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете аналіз якості води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.