Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Продуктивність фільтру - 2 - 3 М³ / Год, Від чого очищає - Органіка

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K-12 Classic Фільтр комплексного очищення
Ціна 46583 грн
Артикул:11094
  • Продуктивність — до 2,1 м³/год
  • Інноваційна фільтруюча загрузка Multisorb
  • Економія електроенергії, солі і води на регенерацію
  • Система оповіщення про необхідність сервісу
  • Безшумна робота та інтеграція в систему «розумний будинок»
  • Гарантія на систему 5 років
Відеоогляд
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною вартістю?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - фільтри очистки води купити або фільтри проточної води за конкурентною ціною. Якщо Ви бажаєте купити фільтр для води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість вугільний фільтр для води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь фільтр кувшин для води купити, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про змішувач води для кухні, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви шукаєте проточні фільтри але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми також можемо Вам допомогти з хімічний аналіз питної води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.