Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони: Від чого очищає - Органіка, Гарантія - 18 Міс.

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K-1035 Eco (25 л) Установка комплексної очистки води
Ціна 27750 грн
Артикул:11134
  • Продуктивність — 0,9–1,1 м³/год
  • Інноваційне фільтруюче завантаження Multisorb
  • Керуюча електроніка від Clack (США)
  • Видаляє залізо, марганець, амоній і органіку
  • Пом'якшення води
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони кращої якості?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купити насос для басейнів або проточні фільтри для води за конкурентною ціною. Якщо Ви вирішили купити фільтри для питної води то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні проточні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете картридж для фільтра глечика наша вода купити в житомирі, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про електричні водонагрівачі проточні, ціна в украіні Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти картриджі для фільтрів звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також має послугу з аналіз якості води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.