Ультрафіолетові фільтри для води: Тип - Уф Знезаражувач, Потужність - Більше 500 Вт

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Безкоштовна доставка
VIQUA Sterilight Proffesional SHF-290/2 Ультрафіолетовий знезаражувач води
Ціна 616500 грн
Артикул:11696
  • Серія Proffesional
  • Для комерційного застосування
  • Продуктивність: 48–123 м³/год
  • Виробництво Канади
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати Ультрафіолетові фільтри для води за найкращою ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купить ємність для води, а також - фільтри зворотного осмосу за доступною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Ультрафіолетові фільтри для води за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість пластикові ємності для води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно фільтр води купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про водонагрівач проточний електричний, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти магістральний звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете лабораторія аналізу води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.