Ультрафіолетові фільтри для води: Продуктивність, м³/год - 3-10, Країна-виробник - Польща

Питання, які часто задаються

Так, якщо ви хочете бути впевненими у мікробіологічній безпеці води, яку ви п'єте. Це особливо актуально при використанні приватної криниці або свердловини як джерела води. УФ-системи гарантують, що ви використовуєте воду без бактерій.

  • УФ-випромінювання неефективне для води з високим вмістом завислих речовин, каламутності, кольору або органіки, оскільки ці матеріали можуть реагувати з УФ-випромінюванням та знижувати ефективність дезінфекції.
  • Ультрафіолетове світло не ефективне проти будь-яких неживих забруднень, таких як свинець, азбест, органічних хімікатів, хлор і т.д.
  • Для роботи ультрафіолетового світла потрібна електрика. В аварійній ситуації у разі відключення електроенергії очищення не спрацює.
Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
ORGANIC 20H Ультрафіолетовий знезаражувач
Ціна 15910 грн
Артикул:12227
  • Продуктивність 5 м³/год
  • Вбудований таймер
  • Без хлору та інших реагентів
  • Ефективно видаляє бактерії, віруси, цисти і спори
  • Не утворює токсичних продуктів реакції
  • Компактний корпус
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Ультрафіолетові фільтри для води за вигідною ціною?

В інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є змога - змішувачі для кухні купити, а також - фільтр зворотний осмос за акційною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр для проточної води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Ультрафіолетові фільтри для води відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водяний фільтр, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Вам потрібно водяні фільтри купити, то ціна може відрізнятись від Ваших потреб, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувач для кухні, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви потребуєте насос для басейнів не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Ми завжди раді Вам допомогти з лабораторія води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.