Фільтри для води проточний: Ступені очистки - 5, Тип крану - Модерн Одинарний

Питання, які часто задаються

Проточний фільтр очищує воду від тих забруднень, на які розраховані встановлені в ньому фільтруючі елементи. Такі фільтри здатні ефективно очистити воду від механічних домішок, активного хлору, неприємного запаху та присмаку. Зазвичай проточний фільтр встановлюється для доочищення водопровідної питної води. Фільтрування таким фільтром здійснюється без скидання брудної води в каналізацію і без зміни мінерального та сольового складу води.

Явна перевага проточних фільтрів перед системами зворотного осмосу – це ціна і компактні розміри. Однак слід пам'ятати, що проточний фільтр є сенс встановлювати лише тоді, коли ви абсолютно впевнені, що вода, що надходить на фільтр, не містить небезпечних мікроорганізмів та хімічних сполук.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати вам.
Aquafilter EXCITO-B Мембранний фільтр
Ціна 3187 грн
Артикул:10027
  • 7 етапів очищення з антибактеріальною мембраною
  • Привабливий зовнішній вигляд
  • Сучасні технології
  • Компактний корпус преміум-якості
  • Картриджі запаяні в заводських умовах в корпусі
  • Доступні комплектуючі
ТОП продажів
Aquafilter EXCITO-CL Інноваційний фільтр з лужним ефектом
Ціна 2713 грн
Артикул:10514
  • 6 ступенів очищення
  • Фільтр з отриманням води з лужними властивостями
  • Знижує потенціал ОВП до -200 мВ
  • Гарний зовнішній вигляд
  • Картриджі в прозорих корпусах на швидкоз'ємних з'єднаннях
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри для води проточний за вигідною вартістю?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - фільтр води купити або картриджі для фільтрів зворотного осмосу за конкурентною ціною. Якщо Ви задумали купити фільтр для очистки води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Фільтри для води проточний за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтр глечик для води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купить філтер для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувач води для кухні, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний кран на воду для фільтра але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете лабораторія аналізу води у стислі терміни, цю процедуру проводять лише спеціально навчені співробітники.