Фільтри для води проточний: Ступені очистки - 6, Дизайн системи - Класичний

Питання, які часто задаються

Проточний фільтр очищує воду від тих забруднень, на які розраховані встановлені в ньому фільтруючі елементи. Такі фільтри здатні ефективно очистити воду від механічних домішок, активного хлору, неприємного запаху та присмаку. Зазвичай проточний фільтр встановлюється для доочищення водопровідної питної води. Фільтрування таким фільтром здійснюється без скидання брудної води в каналізацію і без зміни мінерального та сольового складу води.

Явна перевага проточних фільтрів перед системами зворотного осмосу – це ціна і компактні розміри. Однак слід пам'ятати, що проточний фільтр є сенс встановлювати лише тоді, коли ви абсолютно впевнені, що вода, що надходить на фільтр, не містить небезпечних мікроорганізмів та хімічних сполук.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати вам.
Bluefilters Horeca Americano Фільтр для кав'ярні, ресторану
Ціна 14000 грн
Артикул:11617
  • 6 етапів очищення води
  • Ресурс — 2100 л (6 місяців)
  • Робить каву і чай по-справжньому смачними
  • Захищає обладнання від накипу
  • Вбудований байпас для підмішування сирої води
  • Просте обслуговування
  • Герметичні швидкоз'ємні картриджі
  • Високоякісна сировина
  • Made in Germany
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри для води проточний за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви маєте можливість - ємності для води купити, а також - фільтри для води проточний за доступною ціною. Якщо Ви задумали змішувачі для кухні купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Фільтри для води проточний за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість водонагрівачі електричні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви хочете фільтруючий картридж наша вода купити киів, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить водонагрівачі електричні, ціна Вас приємо вразить, переходьте у потрібну категорію, вибирайте бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати механічний фільтр води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми завжди раді Вам допомогти з аналіз води очищеної використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.