Фільтри для води проточний: Клас фільтра - Преміум, Ступені очистки - 6

Питання, які часто задаються

Проточний фільтр очищує воду від тих забруднень, на які розраховані встановлені в ньому фільтруючі елементи. Такі фільтри здатні ефективно очистити воду від механічних домішок, активного хлору, неприємного запаху та присмаку. Зазвичай проточний фільтр встановлюється для доочищення водопровідної питної води. Фільтрування таким фільтром здійснюється без скидання брудної води в каналізацію і без зміни мінерального та сольового складу води.

Явна перевага проточних фільтрів перед системами зворотного осмосу – це ціна і компактні розміри. Однак слід пам'ятати, що проточний фільтр є сенс встановлювати лише тоді, коли ви абсолютно впевнені, що вода, що надходить на фільтр, не містить небезпечних мікроорганізмів та хімічних сполук.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати вам.
Bluefilters Horeca Americano Фільтр для кав'ярні, ресторану
Ціна 14000 грн
Артикул:11617
  • 6 етапів очищення води
  • Ресурс — 2100 л (6 місяців)
  • Робить каву і чай по-справжньому смачними
  • Захищає обладнання від накипу
  • Вбудований байпас для підмішування сирої води
  • Просте обслуговування
  • Герметичні швидкоз'ємні картриджі
  • Високоякісна сировина
  • Made in Germany
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри для води проточний відмінної якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua Ви маєте можливість - пластикові ємності для води купити, а також - фільтр від накипу за приємною ціною. Якщо Ви задумали купити ємність для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Фільтри для води проточний за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість електричний водонагрівач, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Вам потрібно купити водонагрівач електричний, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувач води для кухні, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати фільтр очищення води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з аналіз води ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.