Аналіз води безкоштовно! ЗАМОВ ЗАРАЗ
Місто:
Телефонуйте та наш експерт вас проконсультує:

Наприклад: очисні фільтри води

Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865

Артикул: 11322

Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865 особливо затребувана в промисловій водопідготовці. Дана модель фільтра зворотного промивання з успіхом використовується у великих господарствах для підготовки води на полив і зрошення полів.

Номінальна продуктивність фільтра знезалізнення води - 2,2 м³/год, максимальна - 3 м³/год, що відповідає 4-5 відкритим одночасно кранам.

Системи очищення води OXI-GEN дозволяють видаляти в одному фільтрі відразу кілька видів забруднень: залізо, марганець і сірководень. В результаті очищення нормалізується колір, смак і запах води. Сорбент в процесі експлуатації не витрачається, є дуже міцним природним матеріалом. Для регенерації необхідна тільки зворотна промивка, яка здійснюється автоматично за допомогою спеціального блоку управління.

На сайті АКВО ви завжди можете купити комерційний знезалізнюючий фільтр за найвигіднішою ціною з доставкою в будь-яке місто України.

Виробник Інший
Доставка
Самовивіз з наших магазинів
безкоштовно
Забрати сьогодні за адресою м. Київ, вулиця Олександра Мишуги, 10
Самовивіз з Нової Пошти
за тарифами перевізника
Буде переданий у службу доставки сьогодні
Кур'єр на вашу адресу
за тарифами перевізника
Буде переданий кур'єру сьогодні
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника, обмін/повернення товару протягом 14 днів.
Оплата
Готівкою, Visa/MasterCard, Приват24, кредит, оплата частинами, миттєва розстрочка, безготівковими.

Опис Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865

Комерційний фільтр для систем поливу та зрошення

Фільтрація води для всіх систем крапельного поливу або зрошення має важливе значення. Перевищення норм жорсткості, заліза, рН і т.д. може стати прямою або непрямою причиною засмічення капілярів. Також може мати місце осідання на внутрішніх стінках труб різних з'єднань. Тому необхідно точно визначити можливості водоспоживання не тільки за кількістю води, але і за її якістю.

Вода для систем поливу повинна відповідати цілій низці критеріїв: прозорість, низький вміст солей і мінеральних речовин, відсутність токсичних домішок і сторонніх включень, нейтральна або слабокисла кислотна реакція.

Для агропромислових крапельних або дощувальних поливальних систем в більшості випадків використовують воду з природних водойм або свердловин. Вода з озер і басейнів у літній період може містити сполуки заліза і марганцю, сірководень та інші продукти метаболізму. Вода зі свердловин часто характеризується підвищеним вмістом заліза, марганцю, високою жорсткістю, також є ймовірність надходження з водою піску. Окремі джерела включають велику кількість сірководню, сульфатів і карбонатів.

У системах поливу використовують промислові фільтри очищення води, що запобігає засміченню крапельниць, а також забезпечує безперебійну і тривалу роботу інженерного обладнання. Для запобігання негативним наслідкам важливо контролювати якість води.

OXI-GEN 1865 - це сучасний промисловий фільтр зворотного промивання, який добре себе зарекомендував при використанні в системах поливу і водопостачання.

Перед установкою відповідної системи фільтрації води зі свердловин чи озер, рекомендуємо зробити аналіз води.

Фільтр, який забезпечить вас чистою водою

Коли потрібно швидко й ефективно очистити всю воду, яка потрапляє в будинок або котедж, фільтр зворотного промивання може стати найкращим варіантом.

Система OXI-GEN 1865 прекрасно справляється з високим вмістом заліза, сірководню і марганцю у воді. Інноваційний фільтруючий матеріал робить воду прозорою, приємною на смак, і головне - усуває неприємний запах «тухлих яєць».

Фільтр OXI-GEN 1865 очищає воду без хімічних реагентів і змінних елементів, для відновлення необхідна тільки зворотна промивка, яка здійснюється автоматично за допомогою спеціального блоку управління без вашого втручання.

Номінальна продуктивність фільтра - 2,2 м³/год, максимальна — 3 м³/год, що відповідає 4-5 відкритим одночасно кранам.

Фільтр зворотного промивання OXI-GEN видаляє такі забруднення:

  • Залізо - до 30 мг/л
  • Сульфід водню - до 40 м.д.
  • Марганець - до 5 мг/л
  • А також стронцій, алюміній, нафтопродукти, фенол, фтор та ін. В цілому видаляє більш ніж 40 видів забруднювачів (включаючи радіоактивні забруднення)
  • Не утворює біоплівку на поверхні гранул сорбенту

Переваги системи знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN:

  • Фільтр покращує смак і колір води, а також дозволяє позбутися від неприємного запаху «тухлих яєць»
  • Підвищує рН води на 1-2 одиниці в залежності від вихідного значення, надаючи воді лужні властивості
  • Надійність, перевірена часом. З встановлених з 2011 фільтрів для знезалізнення води фахівцями AKVO жоден з них не вийшов з ладу. Ми можемо сміливо стверджувати, що мінімальний термін служби OXI-GEN становить 6 років і більше!
  • Компактні габарити системи: всі процеси відбуваються в одному корпусі фільтра
  • Унікальний багатофункціональний керуючий клапан забезпечує автоматичну роботу системи і визначає частоту регенерації в залежності від об'єму споживаної води. Фільтр має вбудований лічильник води. Спеціальне програмне забезпечення і адаптовані налаштування під конкретний аналіз води дозволяють добиватися максимального ефекту з очищення води
  • Використовуються тільки екологічно безпечні матеріали природного походження. Це вигідно відрізняє OXI-GEN від інших фільтрів, де використовуються синтетичні матеріали: смоли, пластик, органічні розчинники
  • Мінімально-можливі витрати на експлуатацію - фільтруюча суміш не вимагає для регенерації використання яких-небудь хімічних реагентів (солі, кислот, марганцівки)
  • Сорбент (фільтруючий матеріал) в процесі експлуатації не витрачається, є дуже міцним природним матеріалом
  • Засипка не оброблена додатково хімічно активними покриттями на основі марганцю або іншого каталітично активного металу, що виключає виснаження і змив даних поверхонь. Каталітично активні компоненти входять в структуру гранули сорбенту рівномірно, що забезпечує ефективну роботу навіть при розломі гранули
  • Працює при рН менше 6,0 (наприклад, для суміші BIRM мінімальне значення - 6,8)
  • Висока ефективність очищення води від різних форм заліза, марганцю та сірководню

Ефективний фільтруючий матеріал OXI-GEN

В якості фільтруючого матеріалу в системах очищення води від заліза, сірководню та марганцю OXI-GEN використовується суміш нового покоління. Це унікальний гранульований матеріал, що складається з ряду природних мінералів. Дані мінерали дозволяють проводити поступову фільтрацію, знижувати каламутність і забарвлення, коригувати рН води.

Новітня розробка використовує унікальні технології фільтрації шляхом окислення заліза, марганцю з перетворенням окислів у суспензії. Згодом ці суспензії легко видаляються зворотним потоком води. Каталітичні властивості гранул сорбенту також ефективно окислюють сірководень до безпечних сполук з подальшим видаленням зворотним потоком води при промиванні.

Фільтр від заліза, сірководню та марганцю OXI-GEN є екологічно безпечним - в ньому не використовуються токсичні хімічні речовини.

Для регенерації необхідна періодична водно-повітряна промивка.

Інноваційна безреагентна засипка є економічно ефективним рішенням для видалення широкого спектра забруднень, включаючи: залізо, марганець, сірководень, стронцій, алюміній, нафтопродукти, фенол, фтор та ін.

Будова і принцип роботи фільтра знезалізнення води

Інноваційна система OXI-GEN заснована на унікальній технології очищення води шляхом окислення заліза, марганцю та сірководню з перетворенням окислів у суспензії, які потім фільтруються і видаляються.

У балон з високоміцного полімерного композиту засипається спеціальна фільтруюча суміш, через яку протікає вода. Спеціальна електроніка за допомогою вбудованого ежектора змішує воду, що очищається з повітрям. Це відбувається всередині корпусу системи. Забруднення окислюються і випадають в осад, який в свою чергу осідає всередині фільтра. Проходячи через ці процеси вода стає чистою і прозорою.

Фільтруюча засипка повністю відновлюється і не вимагає заміни протягом багатьох років. При накопиченні певної кількості забруднень автоматично запускається процес регенерації суміші. При регенерації створюється повітряний прошарок в корпусі фільтра, де відбувається процес насичення води киснем. Відновлення здійснюється зворотним потоком води без використання хімічних реагентів. Корпус фільтра для води з залізом є одночасно аератором і контактною колоною.

Клапан керування нового покоління, встановлений на балон, забезпечує повністю автономну роботу системи.

Рішення провести в приватний будинок водопровід зараз не викликає питань. Багато хто в якості джерела води використовує свердловину. І досить часто вода не відповідає санітарним нормам, в ній присутні шкідливі хімічні речовини. Таку воду необхідно очищати.

Фахівці AKVO проводять безкоштовно аналіз води для своїх клієнтів і допомагають підібрати оптимальний фільтр саме для вашого будинку.

Технічні характеристики фільтра OXI-GEN 1865 на основі аерації:

  • Номінальна продуктивність - 2,2 м³/год, максимальна - 3 м³/год
  • Обсяг фільтруючого суміші з природних матеріалів - 160 літрів
  • Балон - 1865
  • Керуюча електроніка з лічильником води з вузлом введення повітря і ежектором - Clack (зроблено в США)
  • Обсяг води на промивку - 650-800 літрів
  • Фільтроцикл від промивання до промивання при рівні заліза 1 мг/л - 50 кубометрів очищеної води
  • Швидкість зворотного промивання - 25-29 м/год
  • Тиск на вході - від 2 до 6 атм
  • Рівень очищення від механічних домішок - 100 мкм

Системи очищення води OXI-GEN дозволяють видаляти в одному фільтрі відразу кілька видів забруднень: залізо, марганець і сірководень.

В результаті очищення нормалізується колір, смак і запах води.

Сорбент в процесі експлуатації не витрачається, є дуже міцним природним матеріалом. Для регенерації необхідна тільки зворотна промивка, яка здійснюється автоматично за допомогою спеціального блоку управління.

На сайті АКВО ви завжди можете купити комерційний фільтр знезалізнення води OXI-GEN 1865 за найвигіднішою ціною з доставкою в будь-яке місто України.

Опис Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865

Комерційний фільтр для систем поливу та зрошення

Фільтрація води для всіх систем крапельного поливу або зрошення має важливе значення. Перевищення норм жорсткості, заліза, рН і т.д. може стати прямою або непрямою причиною засмічення капілярів. Також може мати місце осідання на внутрішніх стінках труб різних з'єднань. Тому необхідно точно визначити можливості водоспоживання не тільки за кількістю води, але і за її якістю.

Вода для систем поливу повинна відповідати цілій низці критеріїв: прозорість, низький вміст солей і мінеральних речовин, відсутність токсичних домішок і сторонніх включень, нейтральна або слабокисла кислотна реакція.

Для агропромислових крапельних або дощувальних поливальних систем в більшості випадків використовують воду з природних водойм або свердловин. Вода з озер і басейнів у літній період може містити сполуки заліза і марганцю, сірководень та інші продукти метаболізму. Вода зі свердловин часто характеризується підвищеним вмістом заліза, марганцю, високою жорсткістю, також є ймовірність надходження з водою піску. Окремі джерела включають велику кількість сірководню, сульфатів і карбонатів.

У системах поливу використовують промислові фільтри очищення води, що запобігає засміченню крапельниць, а також забезпечує безперебійну і тривалу роботу інженерного обладнання. Для запобігання негативним наслідкам важливо контролювати якість води.

OXI-GEN 1865 - це сучасний промисловий фільтр зворотного промивання, який добре себе зарекомендував при використанні в системах поливу і водопостачання.

Перед установкою відповідної системи фільтрації води зі свердловин чи озер, рекомендуємо зробити аналіз води.

Фільтр, який забезпечить вас чистою водою

Коли потрібно швидко й ефективно очистити всю воду, яка потрапляє в будинок або котедж, фільтр зворотного промивання може стати найкращим варіантом.

Система OXI-GEN 1865 прекрасно справляється з високим вмістом заліза, сірководню і марганцю у воді. Інноваційний фільтруючий матеріал робить воду прозорою, приємною на смак, і головне - усуває неприємний запах «тухлих яєць».

Фільтр OXI-GEN 1865 очищає воду без хімічних реагентів і змінних елементів, для відновлення необхідна тільки зворотна промивка, яка здійснюється автоматично за допомогою спеціального блоку управління без вашого втручання.

Номінальна продуктивність фільтра - 2,2 м³/год, максимальна — 3 м³/год, що відповідає 4-5 відкритим одночасно кранам.

Фільтр зворотного промивання OXI-GEN видаляє такі забруднення:

  • Залізо - до 30 мг/л
  • Сульфід водню - до 40 м.д.
  • Марганець - до 5 мг/л
  • А також стронцій, алюміній, нафтопродукти, фенол, фтор та ін. В цілому видаляє більш ніж 40 видів забруднювачів (включаючи радіоактивні забруднення)
  • Не утворює біоплівку на поверхні гранул сорбенту

Переваги системи знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN:

  • Фільтр покращує смак і колір води, а також дозволяє позбутися від неприємного запаху «тухлих яєць»
  • Підвищує рН води на 1-2 одиниці в залежності від вихідного значення, надаючи воді лужні властивості
  • Надійність, перевірена часом. З встановлених з 2011 фільтрів для знезалізнення води фахівцями AKVO жоден з них не вийшов з ладу. Ми можемо сміливо стверджувати, що мінімальний термін служби OXI-GEN становить 6 років і більше!
  • Компактні габарити системи: всі процеси відбуваються в одному корпусі фільтра
  • Унікальний багатофункціональний керуючий клапан забезпечує автоматичну роботу системи і визначає частоту регенерації в залежності від об'єму споживаної води. Фільтр має вбудований лічильник води. Спеціальне програмне забезпечення і адаптовані налаштування під конкретний аналіз води дозволяють добиватися максимального ефекту з очищення води
  • Використовуються тільки екологічно безпечні матеріали природного походження. Це вигідно відрізняє OXI-GEN від інших фільтрів, де використовуються синтетичні матеріали: смоли, пластик, органічні розчинники
  • Мінімально-можливі витрати на експлуатацію - фільтруюча суміш не вимагає для регенерації використання яких-небудь хімічних реагентів (солі, кислот, марганцівки)
  • Сорбент (фільтруючий матеріал) в процесі експлуатації не витрачається, є дуже міцним природним матеріалом
  • Засипка не оброблена додатково хімічно активними покриттями на основі марганцю або іншого каталітично активного металу, що виключає виснаження і змив даних поверхонь. Каталітично активні компоненти входять в структуру гранули сорбенту рівномірно, що забезпечує ефективну роботу навіть при розломі гранули
  • Працює при рН менше 6,0 (наприклад, для суміші BIRM мінімальне значення - 6,8)
  • Висока ефективність очищення води від різних форм заліза, марганцю та сірководню

Ефективний фільтруючий матеріал OXI-GEN

В якості фільтруючого матеріалу в системах очищення води від заліза, сірководню та марганцю OXI-GEN використовується суміш нового покоління. Це унікальний гранульований матеріал, що складається з ряду природних мінералів. Дані мінерали дозволяють проводити поступову фільтрацію, знижувати каламутність і забарвлення, коригувати рН води.

Новітня розробка використовує унікальні технології фільтрації шляхом окислення заліза, марганцю з перетворенням окислів у суспензії. Згодом ці суспензії легко видаляються зворотним потоком води. Каталітичні властивості гранул сорбенту також ефективно окислюють сірководень до безпечних сполук з подальшим видаленням зворотним потоком води при промиванні.

Фільтр від заліза, сірководню та марганцю OXI-GEN є екологічно безпечним - в ньому не використовуються токсичні хімічні речовини.

Для регенерації необхідна періодична водно-повітряна промивка.

Інноваційна безреагентна засипка є економічно ефективним рішенням для видалення широкого спектра забруднень, включаючи: залізо, марганець, сірководень, стронцій, алюміній, нафтопродукти, фенол, фтор та ін.

Будова і принцип роботи фільтра знезалізнення води

Інноваційна система OXI-GEN заснована на унікальній технології очищення води шляхом окислення заліза, марганцю та сірководню з перетворенням окислів у суспензії, які потім фільтруються і видаляються.

У балон з високоміцного полімерного композиту засипається спеціальна фільтруюча суміш, через яку протікає вода. Спеціальна електроніка за допомогою вбудованого ежектора змішує воду, що очищається з повітрям. Це відбувається всередині корпусу системи. Забруднення окислюються і випадають в осад, який в свою чергу осідає всередині фільтра. Проходячи через ці процеси вода стає чистою і прозорою.

Фільтруюча засипка повністю відновлюється і не вимагає заміни протягом багатьох років. При накопиченні певної кількості забруднень автоматично запускається процес регенерації суміші. При регенерації створюється повітряний прошарок в корпусі фільтра, де відбувається процес насичення води киснем. Відновлення здійснюється зворотним потоком води без використання хімічних реагентів. Корпус фільтра для води з залізом є одночасно аератором і контактною колоною.

Клапан керування нового покоління, встановлений на балон, забезпечує повністю автономну роботу системи.

Рішення провести в приватний будинок водопровід зараз не викликає питань. Багато хто в якості джерела води використовує свердловину. І досить часто вода не відповідає санітарним нормам, в ній присутні шкідливі хімічні речовини. Таку воду необхідно очищати.

Фахівці AKVO проводять безкоштовно аналіз води для своїх клієнтів і допомагають підібрати оптимальний фільтр саме для вашого будинку.

Технічні характеристики фільтра OXI-GEN 1865 на основі аерації:

  • Номінальна продуктивність - 2,2 м³/год, максимальна - 3 м³/год
  • Обсяг фільтруючого суміші з природних матеріалів - 160 літрів
  • Балон - 1865
  • Керуюча електроніка з лічильником води з вузлом введення повітря і ежектором - Clack (зроблено в США)
  • Обсяг води на промивку - 650-800 літрів
  • Фільтроцикл від промивання до промивання при рівні заліза 1 мг/л - 50 кубометрів очищеної води
  • Швидкість зворотного промивання - 25-29 м/год
  • Тиск на вході - від 2 до 6 атм
  • Рівень очищення від механічних домішок - 100 мкм

Системи очищення води OXI-GEN дозволяють видаляти в одному фільтрі відразу кілька видів забруднень: залізо, марганець і сірководень.

В результаті очищення нормалізується колір, смак і запах води.

Сорбент в процесі експлуатації не витрачається, є дуже міцним природним матеріалом. Для регенерації необхідна тільки зворотна промивка, яка здійснюється автоматично за допомогою спеціального блоку управління.

На сайті АКВО ви завжди можете купити комерційний фільтр знезалізнення води OXI-GEN 1865 за найвигіднішою ціною з доставкою в будь-яке місто України.

  • Швидкість фільтрації - 2,2 м³/год, максимальна - 3 м³/год
  • Видаляє залізо, сірководень і марганець - прозора вода без запаху «тухлих яєць»
  • Підвищує рН води, надаючи їй лужні властивості
  • Працює без реагентів і змінних елементів
  • Використовуються екологічно безпечні матеріали природного походження
  • Компактність - всі процеси відбуваються в одному корпусі фільтра
  • Мінімальний термін експлуатації - 6 років
Галерея наших реалізованих проектів з цим товаром
Встановлення системи очищення води OXI-GEN 1865 у житловий комплекс за адресою: Київська область, м. Вишневе
До нас звернувся клієнт із потребою очистити воду зі свердловини до питного рівня. Насамперед, щоб точніше підібрати обладнання, ми провели аналіз вод...
Доставка
Самовивіз з наших магазинів
безкоштовно
Забрати сьогодні за адресою м. Київ, вулиця Олександра Мишуги, 10
Самовивіз з Нової Пошти
за тарифами перевізника
Буде переданий у службу доставки сьогодні
Кур'єр на вашу адресу
за тарифами перевізника
Буде переданий кур'єру сьогодні
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника, обмін/повернення товару протягом 14 днів.
Оплата
Готівкою, Visa/MasterCard, Приват24, кредит, оплата частинами, миттєва розстрочка, безготівковими.

Характеристики товару Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865

Виробник Інший
Застосування Промислові
Країна-виробник україна
сша
Назва та тип завантаження OXI-GEN (USA)
Обсяг завантаження фільтра 151 - 300 л
Продуктивність фільтру 2 - 3 м³/год
Розмір системи компактний
Тип системи колонного типу
Гарантія 3 роки

Комплектація Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865

Система зворотного промивання OXI-GEN 1865 складається з:

  • балон - 1865
  • Клапан управління Clack (USA)
  • Посилена система дистрибуції
  • Фільтруюча засипка - 160 літрів

Відгуки про Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865


Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Залиште відгук і отримаєте БОНУС! Подробиці уточнюйте у менеджерів.
Важливо! Всі коментарі, які не стосуються продукту, будуть видалені. Коментар буде опублікований тільки після попередньої перевірки нашими співробітниками.

Залишити питання
Залиште відгук і отримаєте БОНУС! Подробиці уточнюйте у менеджерів.
Важливо! Всі коментарі, які не стосуються продукту, будуть видалені. Коментар буде опублікований тільки після попередньої перевірки нашими співробітниками.
test
Доставка
Самовивіз з наших магазинів
безкоштовно
Забрати сьогодні за адресою м. Київ, вулиця Олександра Мишуги, 10
Самовивіз з Нової Пошти
за тарифами перевізника
Буде переданий у службу доставки сьогодні
Кур'єр на вашу адресу
за тарифами перевізника
Буде переданий кур'єру сьогодні
Гарантія
Офіційна гарантія від виробника, обмін/повернення товару протягом 14 днів.
Оплата
Готівкою, Visa/MasterCard, Приват24, кредит, оплата частинами, миттєва розстрочка, безготівковими.

Фото, відео Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865

Шукайте, де придбати Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865 за найкращою ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купити фільтр кувшин для води, а також - електричний водонагрівач за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про купить фільтр води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Система знезалізнення води з видаленням марганцю і сірководню OXI-GEN 1865 за привабливими цінами.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр очистки води, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить осмос, ціна Вас приємо здивує, переходьте в потрібну категорію і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати зворотній осмос очищення води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Наша компанія також спеціалізується на лабораторія води на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.

Залишились питання? Бажаєте знижку?

Телефонуйте — наші технологи допоможуть!

Переглянуті товари
Товари з цієї категорії