З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Польща, Обсяг завантаження фільтра - 41 - 50 Л

Organic KO-10-Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 13304 грн
Артикул:11011
  • Швидкість фільтрації — 21 л/хв.
  • Кількість споживачів — до 3 осіб
  • Видаляє сірководень і залізо
  • Економічно вигідна експлуатація — до 5 років
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза кращої якості?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди маєте можливість - купити фільтр кувшин для води, а також - картриджі для фільтрів за приємною вартістю. Якщо Ви вирішили купити фільтр води це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за привабливими цінами.

І хоча вартість змішувачі для кухні, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купить філтер для води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про ємності для води, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний механічні фільтри для води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Нагадуємо Вам, що у нас Ви завжди можете анализ води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.