З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Україна Польща, Від чого очищає - Важкі Метали

ORGANIC KO-8 Hand Фільтр для видалення сірководню
Ціна 5900 грн
Артикул:11008
  • Швидкість фільтрації - 15 л/хв.
  • Економний фільтр для видалення сірководню
  • Економічно вигідна експлуатація
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукайте, де придбати З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за найкращою ціною?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купити вугільний фільтр, а також - фільтр до води за приємною ціною. Якщо Ви бажаєте пляшка для води купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість осмос, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете купити фільтра для очистки питної води від нітратів, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про осмос, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Вам необхідний електричні водонагрівачі звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Ми також можемо Вам допомогти з аналіз води ціна який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.