Фільтри комплексного очищення води

Organic K1035 Cab Eco система комплексного очищення - кабінет
Ціна 32930 грн
Артикул:10606
  • Для 3–4 осіб
  • Швидкість фільтрації 1,4 м³/год
  • Якісні комплектуючі з Європи і США
  • Продукт сертифікований
  • Очищена вода буде відповідати вимогам ДСанПін 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною"
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Фільтри комплексного очищення води кращої якості?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua маємо задоволення запропонувати Вам - купить фільтри для води, а також - змінні картриджі у фільтр наша вода за приємною ціною. Якщо Ви бажаєте купити ємність для питної води дане рішення свідчить про вашу обізнаність і відповідальне ставлення до важливих питань, таких як якість води, що використовується в вашому домі.

Фільтри комплексного очищення води відмінної якості.

Також, мабуть Вам вартість змішувач для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете пляшки для води купити, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про пластикові ємності для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати фільтри до води звертайтесь за контактами вказаними на сайті та наші менеджери Вам допоможуть. Ми завжди раді Вам допомогти з експертиза води використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.