З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза: Країна-виробник - Сша, Продуктивність фільтру - До 1 М³/Ч

Фільтр знезалізнення і видалення сірководню Clack FPС 0835-0,8V
Ціна 16800 грн
Артикул:10353
  • Для невеликого застосування 2 – 3 чоловік
  • Обладнання США і Німеччини
  • Видалення заліза, сірководню, марганцю, органіки, хлору — в один захід
  • Не вимагає реагентів для промивки (сіль)
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині - akvo.com.ua у Вас є можливість - фільтр води купить або електричні водонагрівачі за вигідною ціною. Якщо Ви бажаєте пляшка для води купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

З фільтруючим завантаженням Centaur® - видалення сірководню і заліза відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість водонагрівачі електричні, ціна може здатися високою на перший погляд треба зазначити, що це не велика сума, яку варто сплатити за здорову та безпечну воду для Вас та Вашої родини. Якщо Ви хочете фільтруючий картридж наша вода купити киів, то ціна може змінюватись в залежності від виробника та моделі, якщо Вас цікавить фільтри на воду, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку накопичувальні баки для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, звертайтесь за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю допоможемо підібрати необхідний товар. Ми також можемо Вам допомогти з хімічний аналіз води лише кваліфіковані працівники та компанії можуть проводити цю процедуру.