Фільтри комплексного очищення води

Organic K1035 Cab Eco система комплексного очищення - кабінет
Ціна 32930 грн
Артикул:10606
  • Для 3–4 осіб
  • Швидкість фільтрації 1,4 м³/год
  • Якісні комплектуючі з Європи і США
  • Продукт сертифікований
  • Очищена вода буде відповідати вимогам ДСанПін 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною"
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Шукаєте де купити Фільтри комплексного очищення води кращої якості?

У нашому інтернет-магазині фільтрів для води - akvo.com.ua Ви маєте можливість - купити фільтр глечик для води, а також - кран на воду для фільтра за приємною ціною. Якщо Ви хочете водонагрівачі електричні купити то це правильне рішення, так як це вже говорить про те, що Ви приділяєте увагу свому здоров'ю.

Фільтри комплексного очищення води за відмінними цінами.

Також, мабуть Вам вартість фільтри для басейнів, ціна може здатися високою на перший погляд варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви бажаєте купити пляшку для води, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про змішувач води для кухні, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати чайник фільтр для води звертайтесь до онлайн чату та наші консультанти з радістю Вам допоможуть. Ми завжди раді Вам допомогти з анализ води який відбувається на професійному устаткуванні за профільних фахівців.