Фільтри комплексного очищення води

ПОДАРУНОК! Фільтр зворотного осмосу Ecosoft AquaCalcium. Економія 8199 грн. Ecosoft FK835CABCEMIXC компактний фільтр знезалізнення і пом'якшення води
Ціна 40194 грн
Артикул:10777
  • Для 3 осіб
  • Швидкість фільтрації — 0,7–1,0 м³/год
  • Збільшена гарантія на фільтр — 3 роки
  • Всі комплектуючі зроблені виключно в США
  • Корпус виготовлений зі стійкого до корозії високоміцного композитного пластику
  • Сучасний клапан з україномовним меню і підсвічуванням
Подарунок
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як купити Фільтри комплексного очищення води відмінної якості?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є змога - купити картридж до фільтру raifil або осмосовий фільтр за приємною вартістю.Якщо Ви замислюєтеся про купити фільтр кувшин для води то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Фільтри комплексного очищення води відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтри для очищення води, ціна може здатися високою на перший погляд однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви хочете купить фільтри для води, тоді ціна може відрізнятись в залежності від виробника та моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про ємності для води, ціна Вас приємо вразить, знаходите бажаний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У більшому каталозі наших товарів Ви завжди зможете підібрати фільтри для басейнів не соромтеся звертатися за контактами, які вказані на нашому веб-сайті, і наші менеджери з радістю дадуть Вам допомогу. Ми завжди раді Вам допомогти з аналіз води київ ціна використовуючи професійне обладнання, можна отримати повний звіт про якість води.