Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони

Питання, які часто задаються

Кабінети лаконічні і компактні, вони дорожчі за колони. Колони дешевші, але масивніші. Зазвичай кабінети використовують на 30% менше солі на регенерацію та простіші в обслуговуванні.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Organic K-1035 Eco (25 л) Установка комплексної очистки води
Ціна 27750 грн
Артикул:11134
  • Продуктивність — 0,9–1,1 м³/год
  • Інноваційне фільтруюче завантаження Multisorb
  • Керуюча електроніка від Clack (США)
  • Видаляє залізо, марганець, амоній і органіку
  • Пом'якшення води
ТОП продажів
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за вигідною ціною?

В інтернет-магазині фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас завжди є можливість - купити фільтри для води, а також - магістральні фільтри для води за приємною ціною.Якщо Ви замислюєтеся про фільтр води купить то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Пом'якшувачі, знезалізнювальні речовини, вугільні колони за привабливими цінами.

Також, мабуть Вам вартість вугільний фільтр для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною але це невелика ціна, яку необхідно заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Ви замислюетесь купити фільтр для води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Вам необхідно дізнатися про електричний водонагрівач, ціна Вас приємо здивує, переходьте у потрібну категорію, вибирайте потрібний товар і Ви будете приємно вражені вартістю товарів. У каталозі наших товарів Ви завжди зможете знайти побутові водяні фільтри зателефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю надамо Вам необхідну допомогу. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете лабораторний аналіз води використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.