Мембрани до фільтрів

Питання, які часто задаються

Будь-яка зворотноосмотична мембрана має свій термін служби, вказаний виробником. Однак на реальний термін її служби впливає якість вихідної води та її передочистки. Що може сигналізувати про те, що пора замінити мембрану?

  1. Значне збільшення часу заповнення накопичувального бака.
  2. Постійний злив води у дренаж.
  3. Поява накипу на чайнику, плівки на гарячих напоях. Це вже сигнал SOS!

Перевірити працездатність мембрани зворотного осмосу можна таким чином*:

  • закрити кран на баку;
  • відкрити кран на мийці;
  • відкрити кран подачі із водопровідної труби.

*За умови тиску у водопровідній трубі не нижче 2,8 атмосфер.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати до вас та відповісти на них.
Raifil Ультрафильтрационная мембрана UF-11
Ціна 994 грн
Артикул:11457
CSM RE1812-80 мембрана до побутового зворотному осмосу
Ціна 809 грн
Артикул:10465
  • Продуктивність 300 літрів/добу
  • Вироблено в Кореї
Показано з 1 по 2 із 2 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Як замовити Мембрани до фільтрів за вигідною ціною?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua Ви завжди можете - купити вугільний фільтр, а також - фільтр від накипу води за доступною ціною. Якщо Ви бажаєте купити картридж до фільтру raifil це, без сумніву, свідчить про те, що Ви приділяєте увагу здоров'ю та безпеці своєї родини.

Мембрани до фільтрів відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість фільтр для води, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною однак, це невелика вартість, яку слід заплатити за чисту воду без хімічних домішок та забруднень. Якщо Вам потрібно купити фільтр для очистки води, то вартість може варіюватись залежно від виробника та конкретної моделі, якщо Ви бажаєте дізнатися про змішувачі для кухні, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. На нашому сайті Ви завжди зможете підібрати фільтри для води від накипу але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Хочемо Вам нагадати, що у нас Ви завжди можете аналіз води очищеної використання професійного обладнання дозволяє отримати повний звіт щодо якості води.