Фільтри для води проточний

Питання, які часто задаються

Проточний фільтр очищує воду від тих забруднень, на які розраховані встановлені в ньому фільтруючі елементи. Такі фільтри здатні ефективно очистити воду від механічних домішок, активного хлору, неприємного запаху та присмаку. Зазвичай проточний фільтр встановлюється для доочищення водопровідної питної води. Фільтрування таким фільтром здійснюється без скидання брудної води в каналізацію і без зміни мінерального та сольового складу води.

Явна перевага проточних фільтрів перед системами зворотного осмосу – це ціна і компактні розміри. Однак слід пам'ятати, що проточний фільтр є сенс встановлювати лише тоді, коли ви абсолютно впевнені, що вода, що надходить на фільтр, не містить небезпечних мікроорганізмів та хімічних сполук.

Виникли питання? Ми готові зателефонувати вам.
Фільтр під мийку Нова Вода E312
Ціна 1990 грн
Артикул:10282
  • 4 картріджа — 5 ступенів очищення
  • стандартний розмір колб 10 " —доступні комплектуючі
  • Універсальне очищення + знезалізнення + фінішна очистка
  • Перший корпус прозорий
  • Корпуси з подвійним ущільненням
  • Керамічний кран для чистої води
  • ГАРАНТІЯ на фільтр — 2 роки
Показано з 1 по 1 із 1 (1 сторінок)
Заказать звонок Оставьте свой номер и мы перезвоним!

Бажаєте замовити Фільтри для води проточний за вигідною вартістю?

У нашому інтернет магазині систем зворотного осмосу та фільтрів для води – akvo.com.ua у Вас є змога - ємність для води купити або змішувачі для кухні чернівці за приємною вартістю.Якщо Ви замислюєтеся про фільтри очистки води купити то, безумовно, Ви думаєте про здоров'я та безпеку своєї родини.

Фільтри для води проточний відмінної якості.

Якщо Ви вважаєте, що вартість змішувачі для кухні, ціна насамперед, здається, що вартість може бути значною варто пам'ятати, що придбання фільтра на воду - це інвестиція в здоров'я та добробут Вашої родини. Якщо Ви замислюетесь купити фільтра для очистки питної води від нітратів, тоді ціна на товар, може відрізнятись від моделі, якщо Вам потрібно дізнатися про змішувачі для кухні, ціна Вас гарно вразить, переходьте в потрібну категорію, вибирайте товар, що Вас цікавить, і Ви будете приємно здивовані вартістю товарів. Також, якщо Ви знаходитесь в активному пошуку проточні фільтри для води але не знаєте яка саме модель товару Вам необхідна, телефонуйте за номерами, вказаними на сторінці контактів, і ми з радістю Вам допоможемо. Ми також можемо Вам допомогти з зробити аналіз води в києві на професійному устаткуванні та отримати повний звіт про якість води.