Закажи анализ воды бесплатно! Заказать сейчас
Внимание! В Киеве открылся новый магазин Akvo по адресу: ул. Мишуги, 10, ТЦ «Параллель» Подробнее
Город:
Звоните и наш эксперт вас проконсультирует:

Політика конфіденційності

Фізична особа-підприємець Трофімов Олександр Володимироич (AKVO) поважає конфіденційність та забезпечує недоторканість інформації отриманої від своїх клієнтів.

Політика конфіденційності AKVO є невід'ємною частиною Договору публічної оферти, який викладений за наступним посиланням.

AKVO гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних користувачів веб-сайту akvo.com.ua.

Дана Політика конфіденційності має на меті публічне інформування користувачів веб-сайту akvo.com.ua про порядок збору та обробки, зберігання, передачі персональних даних та інформації, що надаються в рамках використання ними сайту akvo.com.ua.

Використовуючи веб-сайт akvo.com.ua, користувач погоджується з усіма правилами та умовами політики конфіденційності.

Перед початком використання веб-сайту akvo.com.ua просимо ознайомитися з політикою конфіденційності. Якщо ви не погоджуєтеся із викладеними правилами та умовами політики конфіденційності, ви не повинні користуватись сайтом akvo.com.ua і негайно його покинути.

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є надання якісних послуг з інформування користувачів вебсайту щодо діяльності AKVO.

Збір персональних даних

Персональні дані — відомості про користувача, який ідентифікований або може бути ідентифікований. Персональні дані, які обробляє AKVO, включають в себе контактні дані, які надаються відвідувачем веб-сайту (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо). Інформація отримується за згодою користувача при використанні ним веб-сайту akvo.com.ua. Дані надаються користувачем добровільно з метою забезпечення можливості покращення та удосконалення надання послуг AKVO. Неперсоніфікована інформація використовується виключно для формування статистичних даних та з метою покращення послуг, у т.ч. інформування користувача про нові послуги/продукти. Зокрема у разі використання мобільного застосунку, – версія операційної системи, приблизне місцезнаходження мобільного пристрою у разі самостійного надання згоди користувачем на використання гео-локації, IP-адреса пристрою, дата та час авторизації у мобільному застосунку.

Використання інформації

Інформація, яку отримує AKVO використовується для:

  • створення облікового запису користувачем;
  • зв’язку з користувачами задля інформування про персоналізовані унікальні пропозиції та акції AKVO;
  • оцінки та аналізу ринку, клієнтів, продуктів та сервісів, які надаються AKVO;
  • ефективного обслуговування клієнтів;
  • досягнення будь-яких інших законних цілей для якісного надання послуг.

Передача інформації третім особам

Ми надаємо Ваші персональні дані третім особам виключно у випадках передбачених законодавством. Передача інформації про Вас без правових / законних підстав не здійснюється.

Захист конфіденційної інформації та інформації про Користувача

Конфіденційна інформація, персональні дані та неперсоніфікована інформація зберігаються на внутрішніх ресурсах AKVO, доступ до яких захищено та обмежується.

Безпека

На веб-сайті AKVO вжиті достатні та належні заходи для захисту інформації, однак абсолютно безпечного та безпомилкового шляху передачі даних мережею Інтернет не існує.

AKVO не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до вебсайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення користувачем своїх персональних даних, у т.ч. даних авторизації.

Інформація, що розміщена на веб-сайті AKVO, охороняється чинним законодавством, що регулює право інтелектуальної власності. Забороняється несанкціоноване тиражування, переклад, запис в архіві, копіювання на інші електронні носії інформації, яка розміщена на веб-сайті.

Права та обов’язки Користувача

Користувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних». Користувач зобов’язаній, зокрема але не обмежуючись:

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших користувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших користувачів;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою, підбору даних аутентифікації та ідентифікації.

Користувач може використовувати будь-які права, згадані в цій Політиці конфіденційності в своєму обліковому записі, і/або зв'язатися з командою AKVO: info@akvo.com.ua. У разі питань або коментарів, пов'язаних з використанням персональних даних, користувач також може зв'язатися з командою AKVO: info@akvo.com.ua.

Згода Користувача

Відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», з метою отримання послуг та використання веб-сайту користувачі надають згоду на обробку персональних даних.

Реєструючись на веб-сайті akvo.com.ua користувач підтверджує те, що ознайомлений з умовами цієї Політики конфіденційності, зокрема і з метою обробки персональних даних, зазначених у цій політиці, і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», та використання персональних даних AKVO.

Використання файлів cookies

Веб-сайт akvo.com.ua використовує файли cookie, що являють собою текстові файли, які розміщені на вашому пристрої для зберігання даних і котрі може читати веб-сервер в домені, що розмістив їх. Ми використовуємо файли cookie для забезпечення можливості вашої авторизації на веб-сайті akvo.com.ua, аналізу роботи веб-сайту, відстеження діяльності користувачів на веб-сайті, збору даних трафіку та для досягнення інших законних цілей.

Наскільки це відомо AKVO, більшість веб-браузерів автоматично використовують файли cookie, надаючи при цьому користувачам можливість керувати цим процесом шляхом їх блокування або видалення. Інструкції з блокування або видалення файлів cookie користувач може знайти в налаштуваннях конфіденційності або довідковій документації кожного веб-браузера.

Внесення змін

Політику конфіденційності може бути змінено в залежності від необхідності. Зміни, що вносяться в політику конфіденційності, будуть публікувати на веб-сайті akvo.com.ua.

x